Klimavideoer

Professor emeritus dr. scient Johannes Krügers grundlovstale 2019

Venstres Grundlovsmøde på Edelgave Gods 5. juni 2019

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

  1. Allan Gorm Larsen

    Jeg har lige set ovenstående video, og jeg mener at det er en skandale af dimensioner at oplægget ikke har fundet vej til de officielle medier. Men nej, så kan den politiske venstrefløj ikke længere holde liv i deres “sandhed om jordens tilstand”, og det vil jo være ærgerligt for de.
    Greta Thunberg (16 år) burde jo nok orientere sig noget mere om stoffet i stedet for at føjte rundt og skræmme livet af folk, som hun gør nu. Hun bør vende tilbage til sin skole, for dermed at blive lidt klogere på, hvad hun udtaler sig om.
    Medierne bærer et stort ansvar for den angst, som er ved at brede sig. Personligt holder skræmmekampagnerne mig ikke søvnløs.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*